Auto immuunziekte, wat te doen?

Home / Landingspagina / Auto immuunziekte, wat te doen?

Bij HlthCrmbs begrijpen we dat een gezond lichaam begint bij goede voeding en een gebalanceerde levensstijl. Ik ben hier om je te begeleiden op jouw pad naar welzijn en om je te laten ontdekken wat jouw lichaam nodig heeft om de natuurlijke balans te herstellen.

Een gezonde spijsvertering vormt de kern van welzijn. Factoren zoals roken, fijnstof, alcohol en industrieel bewerkt voedsel, evenals tekort aan lichaamsbeweging, stress en overgewicht, kunnen de natuurlijke werking van jouw lichaam verstoren. Dit kan resulteren in diverse klachten en zelfs leiden tot het ontstaan van ziekten, waaronder auto-immuunziekten.

Bij HlthCrmbs gaan we samen op zoek naar de oorzaken van jouw klachten en mogelijke disbalans. We weten dat voedingsgewoonten een cruciale rol spelen bij het ontstaan van verschillende ziekten, waaronder auto-immuunziekten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het herstellen van deze disbalans mogelijk is door aanpassingen in het voedingspatroon en het gebruik van specifieke voedingssupplementen.

Orthomoleculaire therapie, afgestemd op “juiste” concentraties van voedingsstoffen, biedt een complementaire benadering om jouw lichaam weer in balans te brengen. Met een persoonlijk voedingsadvies en therapieplan geef ik jou de tools om de natuurlijke balans te herstellen en je gezondheid te verbeteren.

Als orthomoleculair therapeut, darmtherapeut en individueel voedingscoach bied ik een uitgebreide aanpak. Het begint met een grondig intakegesprek, waarbij we samen kijken naar verschillende invloeden die jouw klachten en/of ziektebeeld beïnvloeden. Door middel van onderzoek, zoals bloedwaardentesten en darmtherapie, krijgen we inzicht in mogelijke disbalansen in jouw lichaam.

Het behandeltraject omvat een aangepast, volwaardig en gezond voedingspatroon, aangevuld met hoogwaardige suppletie. Door dit te combineren met een passend behandelplan, streven we ernaar om jouw lichaam gezonder te maken of te houden. Mijn specialisaties omvatten onder andere het aanpakken van auto-immuunziekten, zoals diabetes, Hashimoto, ziekte van Crohn, CU, jicht, en meer.

Bij HlthCrmbs ben ik jouw partner in het ontdekken van stabilisatie van auto-immuunziekten. Samen werken we aan het herstellen van jouw energie, het verbeteren van je spijsvertering (opnamecapaciteit), en het aanpakken van specifieke gezondheidsproblemen. Neem vandaag nog contact op voor een intakegesprek en ontdek hoe ik jou kan helpen naar een leven met meer energie.