Op consult

Home / Op consult

De intake

Om een zo goed mogelijk inzicht te krijgen in je huidige levenswijze en mogelijke klacht, is er eerst een intake. We maken uitgebreid kennis en bespreken je klachten, medicatie, achtergrond, eetgewoontes, leefstijl, hulpvraag, wensen en verwachtingen. Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst.

 

Analyse vragenlijst en opstellen behandelplan

De door jouw ingevulde vragenlijst zal volledig gescreend en uitgewerkt worden, zodat er een eerste advies wordt gemaakt, die meteen afdoende kan zijn, maar ook kan leiden tot nader onderzoek, bij de huisarts, specialist of screening van bijvoorbeeld wangslijm, ontlasting of bloedonderzoek. Dit complete voorwerk; de adviezen; voedingsplan, behandelplan en uitwerken van de screening neemt veel tijd in beslag en zal daarom als één consult gerekend worden.

 

Het consult

Deze screening gaan we in een uitgebreid consult bespreken en zal maximaal 90 minuten in beslag nemen. De verslagen, adviezen en informatie die je in dit consult krijgt, krijg je ook mee naar huis, zo kun je nog eens rustig alles nalezen. Over het algemeen zal hier één uur consult voor gerekend worden.

Gezonde voeding is de basis voor een goede gezondheid en dat is waar ik graag samen met jou naar toe werk. Maar in sommige gevallen is het nodig om met behulp van voedingssupplementen een goede start te maken of onderhoud te plegen. Uiteindelijk gaat het erom dat je met gezonde voeding jouw energie in balans krijgt en houdt en ook je gezondheid optimaliseert.

 

Vervolgconsulten

Deze duren gemiddeld genomen ca 1 uur, afhankelijk van jouw klachten en voortgang en vinden over het algemeen om de 3 à 4 weken plaats. In de vervolgconsulten zullen we naast het doornemen van jouw status ook ingaan op het toepassen van afspraken en de adviezen in het dagelijks leven.

Afhankelijk van tussentijdse uitslagen kan het behandelplan aangepast worden. Jouw eigen inbreng, vragen en motivatie zijn heel belangrijk. De vervolgconsulten worden gezamenlijk afgesproken.
De kosten van voedingssupplementen en laboratoriumtesten zijn niet inbegrepen.

Download hier onze CAT- behandelovereenkomst