Op consult

Home / Op consult

De intake

Om een zo goed mogelijk inzicht te krijgen in je huidige levenswijze en mogelijke klacht, is er eerst een intake. We maken uitgebreid kennis en bespreken je klachten, medicatie, achtergrond, eetgewoontes, leefstijl, hulpvraag, wensen en verwachtingen. Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst.

 

Analyse vragenlijst en opstellen behandelplan

De door jouw ingevulde vragenlijsten zullen volledig gescreend en uitgewerkt worden, zodat er een eerste advies wordt gemaakt, die meteen afdoende kan zijn, maar ook kan leiden tot nader onderzoek, bij de huisarts, specialist of screening van bijvoorbeeld wangslijm, ontlasting of bloedonderzoek. Dit complete voorwerk; de adviezen; voedingsplan, behandelplan en uitwerken van de screening neemt veel tijd in beslag en worden daarom als één consult gerekend (indirecte tijd).

 

Het consult

Deze screening gaan we in een uitgebreid consult bespreken en zal maximaal 90 minuten in beslag nemen. De verslagen, adviezen en informatie die je in dit consult krijgt, krijg je ook mee naar huis, zo kun je nog eens rustig alles nalezen. Over het algemeen zal hier één uur consult voor gerekend worden.

Gezonde voeding is de basis voor een goede gezondheid en dat is waar ik graag samen met jou naar toe werk. Maar in sommige gevallen is het nodig om met behulp van voedingssupplementen een goede start te maken of onderhoud te plegen. Uiteindelijk gaat het erom dat je met gezonde voeding jouw energie in balans krijgt en houdt en ook je gezondheid optimaliseert.

Voeding als jouw medicijn. Door je goed te voeden.
 

Vervolgconsulten

Deze duren gemiddeld genomen ca 1 uur, afhankelijk van jouw klachten en voortgang en vinden over het algemeen om de 3 à 4 weken plaats. In de vervolgconsulten zullen we naast het doornemen van jouw status ook ingaan op het toepassen van afspraken en de adviezen in het dagelijks leven.

Afhankelijk van tussentijdse uitslagen kan het behandelplan aangepast worden. Jouw eigen inbreng, vragen en motivatie zijn heel belangrijk. De vervolgconsulten worden gezamenlijk afgesproken.
De kosten van voedingssupplementen en laboratoriumtesten zijn niet inbegrepen.

Download hier onze CAT- behandelovereenkomst

 

Natuur diëtisten Nederland

Ik ben lid van de NDN natuurdiëtisten.nl; kenniscentrum voor natuurlijke voeding.

Voeding als jouw medicijn. Je lichaam heeft een krachtig zelfherstellend vermogen, door je goed te voeden, versterk je dit vermogen om gezond(er) te worden en/of te blijven. Wat goed is voor jou, is onder andere afhankelijk van je leefomstandigheden, eetgewoonten, stofwisselingstype, conditie, klachten, medicijngebruik, toxische blootstelling en emotionele en geestelijke gesteldheid.

Medivere consulent en zelftesten diagnostiek

Om een indruk te krijgen van je lichaamsconditie zijn diverse test(s) van Medivere vrij laagdrempelig in te zetten.
HlthCrmbs kan als Medivere consulent jou adviseren om te bepalen welke test bij jou past.

Ben je benieuwd wat je omega 3 status is? of wil je meer weten over je stresslevel? Misschien heb je al langer buikklachten en weet je niet welke test bij jouw klacht(en) past?
Maak een afspraak door het contactfomulier in te vullen, je kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen op 06 – 44 888 979.
Bestel je een Medivere test bij HlthCrmbs krijg je vooraf uitgebreide informatie en tips en zal de uitslag met jou besproken worden in een kort consult.
Wil je de test zelf bestellen, dat kan ook op Medivere zelftesten. Die kun je bij ontvangst zelf uitvoeren en op de post doen, de uitslag ontvang je rechtstreeks van Medivere. Uiteraard is er de ruimte om die aan HlthCrmbs voor te leggen. Maak een afspraak via het contactfomulier; en vermeld om welke test het gaat. In een afspraak bespreken we jouw uitslag en een passend behandelplan hoort daarbij.

Welk onderzoek past bij mij?

De ontwikkeling en innovatie binnen de onderzoeksmogelijkheden gaan sinds een aantal jaar in een sneltreinvaart. Dat is prachtig, want hierdoor kan er steeds nauwgezetter, maar ook completer èn complexer getest worden. HlthCrmbs werkt met diverse laboratoria in binnen- en buitenland, die de innovatie en nieuwste technieken op de voet blijven volgen. Dat zorgt voor een goed fundament – meten = weten.

Wil je duidelijkheid over bijvoorbeeld jouw histamineprobleem, of zou er sprake kunnen zijn van een Prikkelbaar Darm Syndroom (IBD), of SIBO of SIFO? Dan bestaan er inmiddels zeer betrouwbare onderzoeken.
Die brengen datgene in kaart wat nodig is voor een individueel behandelplan en bijpassende therapie.
Samen met HlthCrmbs kijken naar welke test bij jou past, slaagt zo het best.